knut

Osram ENERGY SAVER

Bestel uw Osram ENERGY SAVER nu bij OKe-Online.nl voor een scherpe prijs. OSRAM heeft haar milieuvriendelijke assortiment uitgebreid met de nieuwe Halogen Energy Saver familie in 230V.

!

Deze lampen bieden hoge lichtkwaliteit, verbruiken 30% minder elektriciteit dan normale gloeilampen en de levensduur is twee keer zo lang. Dit alles zonder concessies te doen aan het ‘warme’ licht van gloeilampen of de fascinerende effecten van halogeenlampen Uiteraard zijn alle Halogen Energy Saver lampen volledig dimbaar met alle gangbare gloei- en halogeenlampdimmers. Door het brede productaanbod zijn de verlichtings- en toepassingsmogelijkheden vrijwel onbeperkt. Van klassieke gloeilampvorm, kaarsvorm tot spot in verschillende wattages, met schroef-, steek- of pinfitting. Halogeen energiespaarlampen zijn geschikt voor toepassingen in gebouwen en woonhuizen en in bijna elk armatuur. Alle lampen zijn leverbaar in 230V netspanningversies en 12V laagspanningsversies met transformator.

 

Significante besparingen

 

De energiebesparing van de nieuwe Halogen Energy Saver is enorm en is daarom zeer milieuvriendelijk. Het verminderde energieverbruik vertaalt zich in een reductie van 100 kilogram CO2 voor de OSRAM Haloline ES gedurende haar levensduur. Voor de OSRAM Classic A Energy Saver (42W) is de reductie 18 kilogram CO2. Dit is de hoeveelheid kooldioxide die één tot vijf bomen in dezelfde periode absorberen. Deze besparing, meer dan € 34 per OSRAM Haloline ES lamp en meer dan € 6 per OSRAM Classic A CL (42W), is financieel zeker merkbaar. Bij de productie van deze lampen maakt OSRAM gebruik van innovatieve processen en wordt alleen gewerkt met milieuvriendelijke materialen. Doordat de Halogen Energy Saver na de levensduur kan worden weggegooid, sluit hier de milieuvriendelijke cirkel.