isense

Remeha iSENSE klokthermostaat

Bestel uw Remeha iSENSE klokthermostaat nu bij OKe-Online.nl voor een scherpe prijs. De slimste klokthermostaat is ook het eenvoudigst te bedienen.

De nieuwe iSense® kamerthermostaat Intuïtief:

Fraaie vormgeving met simpele, intuïtieve bediening. (2 druktoetsen, 1 draai-/drukknop)

Helder LCD-display, bij bediening voorzien van blauw backlight. Uitgebreide instellingsmogelijkheden met handig en helder hulp(scroll)menu. 3 Gebruikersniveaus (eenvoudig, standaard en uitgebreid)

Snelkeuzes (direct temperatuurregeling te kiezen: klokprogramma, continu dag, continu nacht, vorstbeveiligd, zomerstand, openhaard).

 

Veelzijdig:

 

Te combineren met elk type Remeha HR CV-ketel. Geschikt voor zowel ruimteregeling als weersafhankelijke regeling. In te bouwen in Remeha-ketels: Calenta, Quinta en Gas 210 ECO Pro

Automatische overschakeling van zomer- naar wintertijd en vice versa. Meerdere talen (iSense meertalig) en pincode instellen mogelijk

 

Functioneel:


2 Klokprogramma's, eenvoudig in te stellen, te bekijken en te wijzigen. Informatiemenu met actuele informatie. Digitale ingang. Instelbaar standaardscherm (waterdruk, buitentemp., gewenste of gemeten temp.). Extra functionaliteit in combinatie met de Remeha Calenta HR-ketel. Verhoogt het al zeer hoge jaargebruiksrendement van de Calenta.

 

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Remeha iSENSE.

Remeha
1009100
8713809243654

Remeha S101679 iSense klokthermostaat

Actie prijs!
    ca. 2 werkdagen