Devi / Danfoss vloerverwarming

Devi / Danfoss elektrische vloerverwarming

Devi / Danfoss vloerverwarming is een comfortabele manier van verwarmen en wordt steeds vaker toegepast. Vooral het genot van warme voeten betekent optimaal comfort.

 

Elektrische vloerverwarming is goedkoper, comfortabeler en praktischer dan watervloerverwarming en is snel, schoon en goedkoop te installeren.

!

De temperatuurregeling is geheel onafhankelijk van de cv-installatie. De opwarming van de vloer gaat zeer snel en zorgt daardoor voor energiezuinig comfort. Het elektrische vloerverwarmingsysteem heeft een intelligente zelflerende thermostaat die zorgdraagt voor een laag energieverbruik en comfortabele regeling.

 

Doordat bij onze zelflerende thermostaat de maximale vloertemperatuur instelbaar is, kan deze vloerverwarming ook worden toegepast onder houten parketvloeren en laminaatvloeren (vraag altijd bij uw leverancier van de vloer naar de mogelijkheden en eisen m.b.t. elektrische vloerverwarming).

 

Naast standaard Danfoss vloerverwarmingsmatten leveren wij ook: oprit verwarming, wegdekverwarming. tracing, dakverwarming en dakgootverwarming. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij hebben de kennis en de ervaring om een passende oplossing voor uw toepassing aan te bieden.

 

Constructie:
Afgeschermde teflon geïsoleerde verwarmingsleiding met geïntegreerde retourleiding, gefixeerd op een zelfklevende glasvezelmat. Elektrische specificatie: 230V AC, 150W/m², koude aansluitleiding 4 meter 2x1mm² afgeschermd, maximale geleidertemperatuur 60°C. Leginstructie is op aanvraag leverbaar.

 

Bij elke vloerverwarmingset wordt standaard een leginstructie meegeleverd.
Op aanvraag is gratis een uitgebreide leginstructie op DVD verkrijgbaar.

 

Klik hier voor Devi / Danfoss brochure elektrische vloerverwarming.

 

Klik hier voor de handleiding Devi / Danfoss elektrische vloerverwarming.

 

241,80
    Levertijd:ca. 2 werkdagen
 
In Winkelwagen
  • Beschrijving
Complete setverpakking bestaat uit:Quickmat, klokthermostaat, vloervoeler, vloerpocket, flexibelemantelbuis.Afmeting 0.5 x 2m, dikte 3,5mm.Totaal vermogen 150W.